23948sdkhjf

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Årets niende udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

Forsiden indrammes i denne udgave af en ektraordinær Iveco - opbygget til en sjællandsk vognmand, som selv har en ekstraordinær baggrund for at træde ind i vognmandsfaget med sin allerførste egen vogn!

Derudover kan du i september-nummeret blandt andet dykke ned i store historier om:

- Det store vaske-tema med de bedste tips fra læserne, en dedikeret vaskedreng der har lige har taget hul på den store lastbil-drøm og meget andet.

- En tur tilbage til kravlegården med en af de folk, der hver dag klæder branchens nye rekrutter på det til at sidde bag det store rat.

- Kartoffelmanden taler ud og giver hele historien om, hvad der skete 1. juni - og hvorfor, og hvilke drastiske konsekvenser det har haft for ham personligt og firmamæssigt. 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

Du kan bestille et abonnement HER og få Lastbil Magasinet i postkassen hver måned samt adgang til alt indhold på lastbilmagasinet.dk. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem HER eller - endnu bedre - finde din podcast-app og blive abonnent og få podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094