23948sdkhjf

Advarsel: Ukendte gerningsmænd plyndrer jyske lastbiler

Flere vognmænd har haft ubudne gæster hen over weekenden

Ukendte gerningsmænd har hen over weekenden været på spil hos flere vognmandsvirksomheder i det jyske og har skrællet flere lastbiler for blandt andet front og døre.

Hos blandt andre Vognmand Filtenborg på Mors er det gået udover to biler, der stod på den plads på Ulvevej i Skive, hvor vognmanden har lejet sig ind.

Vognmand Bjørn Filtenborg fortæller til Lastbil Magasinet, at der er fjernet front, døre og lygter på to Scania.

- De samler til bunke

- Det er sket fra fredag til lørdag. Jeg vil tro, det er sket mellem klokken 4 og 6, siger Bjørn Filtenborg.

De ukendte gerningsmænd har klippet en kæde over for at komme ind på pladsen i Skive, der er omgivet af hegn.

Bjørn Filtenborg fortæller, at pladsen ikke er videoovervåget – det er den derimod hjemme på Mors. Derfor håber han, at der er andre virksomheder i industriområdet i Skive, der har videomateriale liggende, der kan lede politiet på sporet af gerningsmændene.

- Jeg tænker, at der er tale om nogle gerningsmænd, som har kørt rundt i området og samlet til bunke fra lastbilerne. Og når de så har et læs, så ryger det afsted. Men de er nok over alle bjerge, siger Bjørn Filtenborg.

- De vidste, hvad de ville have

Hos Ejler Chr. Knudsen i Holstebro er det gået ud over en Scania, som nu mangler forlygter, motorhjelm, begge døre og sidespejle.

- Det er det, de er gået efter, hverken mere eller mindre. Der ligger en LED-barre inde i køjen, den er ikke taget. Der sad også en ny iPad i holderen, den er heller ikke taget, siger medejer af Ejler Chr. Knudsen, Mikkel Sejr.

Han fortæller, at gerningsmændene havde klippet hul i hegnet til vognmandens plads.

- Og så har de båret tingene ud langs hegnet. Vi opdagede tyveriet søndag klokken 9. Det er nok sket om natten, for jeg var deroppe om aften, og der var ingenting at se, siger Mikkel Sejr.

Han fastslår, at det bare er med at få spredt budskabet til andre virksomheder om at være på vagt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078