23948sdkhjf

Tunnel bliver delvist spærret

Malerarbejde begynder 22. april 

Der venter en længere periode med delvise spærringer af Guldborgsundtunnelen, når Vejdirektoratet mandag 22. april sætter gang i et større malerarbejde af tunnelen mellem Lolland og Falster.

Guldborgsundtunnelens vægge har set bedre dage, og den nuværende maling er nu så nedslidt, at det er nødvendigt at male på ny.

Malerarbejdet skal forlænge levetiden på tunnelen, der blev bygget i perioden 1985-1988 og gerne skal kunne bringe trafikanter mellem Lolland og Falster mange år endnu, fremgår det af en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet. 

For trafikanter på E47-motorvejen betyder malerarbejdet, at der vil være færre spor at køre på end normalt.

De to tunnelrør vil blive malet på skift, hvilket betyder, at trafikken vil blive ledt fra det ene tunnelrør til det andet. Der vil derfor altid være ét spor farbart i begge retninger.

Arbejdet er inddelt i flere faser. I den første fase, hvor Vejdirektoratet udfører forberedende opgaver, vil trafikanter i nordgående retning periodevist blive ledt over i det sydgående tunnelrør. Dog vil overledningen blive ophævet i det omfang det kan lade sig gøre.

Fra mandag 13. maj til onsdag 3. juli vil det nordgående tunnelrør være afspærret hele døgnet. I denne fase vil trafikken derfor blive afviklet i det sydgående tunnelrør.

Herefter er der sommerferien, hvor trafikken vil blive afviklet som normalt.

Arbejdet bliver genoptaget mandag 5. august, hvor det sydgående tunnelrør skal males, og trafikanter vil derfor blive ledt over i det nordgående tunnelrør. Hvis alt går efter planen, kan arbejdet afsluttes i begyndelsen af oktober.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095