23948sdkhjf

Transport Expo 2024 tager form

Sjællands nye transportmesse mærker stor interesse forud for åbningen i september

Første weekend i september ser en ny transportudstilling dagens lys, når Transport Expo 2024 åbner porten for publikum.

7.-8. september vil Transport Expo i Taastrup samle en bred vifte af lastbil- og transportbranchens aktører og forhandlere af lastbiler, trailere, kraner, opbygning, dæk, brændstof, tilbehør, uddannelse, finansiering, rådgivning og meget andet.

Tager over for Transport Øst

Den nye messe bygger videre på traditionen fra Transport Øst, som i en årrække har været et populært samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt.

Forhåndsinteressen er stor for at være med til igen at skabe et fagligt og uformelt samlingspunkt for lastbilbranchen på Sjælland. Sådan lyder status fra arrangørerne med to og en halv måned til Transport Expo løbet af stablen.

Mere end en messe

Nordiske Medier, som i dag rummer en række af transportbranchens førende fagmedier som bl.a. Lastbil Magasinet og Transportmagasinet, har derfor taget initiativ til den nye udstilling under navnet Transport Expo 2024.

- Transport Expo 2024 repræsenterer en vigtig platform for innovation og netværk inden for transportindustrien. I min rolle som CEO for Nordiske Medier er jeg stolt over at få muligheden for at videreføre denne begivenhed, der ikke kun er en messe, men en begivenhed, der bringer branchen sammen, siger Jesper Hansen, adm. direktør i Nordiske Medier.

Stor interesse

Transport Expo 2024 finder sted på Højager 7 ved Volvo Danmark, der i samarbejde med Nordiske Medier står bag den nye udstilling.

Transport Expo har åbent 7.-8. september kl. 10-16 begge dage.

Er du interesseret i at deltage på Transport Expo - så kontakt Key Account Manager Camilla Krogh på tlf. 52 14 27 02 eller via mail på cnk@nordiskemedier.dk.

Transport Expo - En weekend i transportens tegn

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078