23948sdkhjf

Nyt lastbilmagasin på gaden!

Foråret er her, fuglene pipper - og årets tredje udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

På forsiden bliver læserne mødt af et brag af en ny DAF XG+, som er bygget til en "kleppert" af en chauffør - og der er stor begejstring hos både chauffør og vognmand i det sønderjyske, som har investeret i en af de flotteste hjemlige udgaver af den nye hollandske topmodel.

I temaet dækker vi i denne udgave ned i forskellige aspekter af uddannelse inden for værksted- og opbygningsbranchen.

Vi har også taget den megen snak om elektriske lastbiler og deres evner ud i "rigtig" lastbilkørsel under grundig behandling - og sendt en Volvo FH med fuldelektrisk drivline på en stroppetur fra München til Berlin i blandet terræn - en klassisk langtursrute, og klarer vores elektriske ven mon denne eksamen?

I Østbirk driver Dennis Hedegaard et alsidigt vognmandsfirma, selvom han ikke er prototypen på en "klassisk vognmand" - men lastbilerne dragede ham bare for meget. Vi har besøgt ham til et interessant snak om firmaet, branchen og fremtiden.

Det er til tider en utaknemlig opgave at være vognmand og chauffør i de store byer - så vi tog følgeskab med én af disse, der kæmper en daglig kamp for at bringe varer ud i storbyjunglen.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063