23948sdkhjf

Scania vil udstyre værksteder med ladestandere

Scania Danmark har planer om at udstyre sine egne værksteder med el-ladere til elektriske lastbiler. Arbejdet er i gang, så udvalgte Scania-værksteder vil inden længe kunne tilbyde egne kunder opladning af deres el-lastbil, når køretøjet har været til service eller reparation.

- Vi ved, at der er store forventninger til fremtiden, hvor elektriske lastbiler og busser er en del af løsningen for at sikre en mere bæredygtig transport, så vi skal være klar på alle områder. Dermed kan vores kunder se ind i den elektriske fremtid med sindsro velvidende, at Scania har det, det kræver, siger Erik Rolvung, fungerende Charging Manager Scania Danmark.

De første ladestandere bliver placeret geografisk og strategisk i forhold til, hvor behovet er. I takt med at salget af Scanias batterielektriske køretøjer stiger, vil antallet af ladestandere på Scanias værksteder landet over gøre det samme.

- Vores servicenetværk er klar til første step, og vi har også en plan for næste step, der bliver udrulningen af ladestandere på samtlige Scania-serviceværksteder, lyder det fra Erik Rolvung.

Også de autoriserede Scania-værksteder hos Stiholt og Nyscan vil få ladestandere op på de af deres værksteder, hvor det i forhold til kundernes behov giver bedst mening.

Scania forventer at have de første ladestandere på udvalgte værksteder sat op i løbet af 2023/24.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.212