23948sdkhjf

Flot tiptrailer til Tuse Næs

Hos Vognmand Andreas R. Søborg A/S har man med klare og bevidste valg sat endnu en fin AMT-trailer på gaden hos firmaet med "TUSE NÆS" på solskærmene. En trailer der med garanti vil blive lagt mærke til.

Den nye AMT-trailer er opbygget til kørsel med væskeholdigt gods. Derfor er der indvendigt i traileren monteret specielt drængitter med tilhørende drænslange, som giver mulighed for at dræne vand fra godset, inden turen køres.

Traileren er leveret på BPW-aksler med tromler og alufælge og er med løft på 1. samt 4. aksel. Vægten aflæses fra bilen over EBS-systemet.

Markeringslygterne er monteret under kanten på, kassen og der er i bagenden monteret ekstra markeringslys samt ekstra blitzblink, så traileren tydeligere kan ses fra siden. Indvendigt i kassen er traileren udstyret med lys i for og bag og med skvulpplader i begge ender, som modvirker, at læsset "skulper" ud over vej og bil.

Hele vejen rundt er traileren udstyret med arbejdslygter, der kan tændes separat, og blitzlamperne tændes ligeledes over kontakt. Der er også monteret MXN-kamera på traileren.

Traileren er leveret i vognmandens farver og med logo/navn monteret af skiltemaleren B seen i Randers.

Den nye AMT-tiptrailer er opbygget, solgt og leveret af MTDK A/S.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125