23948sdkhjf

TIP køber trailerforretningen af Euro-Leasing

TIP Group har købt trailerforretningen Euro-Leasing i Danmark. Euro-Leasing har tilbudt sine kunder udlejnings- og serviceløsninger til lastbiler og trailere siden 1997. Virksomheden har hovedkontor i Tyskland og er en del af Volkswagen Financial Services.

TIP køber mere end 1.650 trailere fra Euro-Leasing i Danmark, hvilket udvider flåden med 25%. TIP køber en nyere flåde, herunder gardintrailere og køletrailere fra etablerede producenter. TIP og Euro-Leasing arbejder tæt sammen for at gøre overgangen så problemfri og ubesværet som muligt, oplyser parterne.

- Købet af Euro-Leasings trailerforretning er endnu en vigtig milepæl i vores ekspansion i Europa. Det øger vores nordiske position, hvilket giver os mulighed for at øge udbuddet og tilgængeligheden af trailere i Danmark og udvide og diversificere vores kundebase, siger Bob Fast, CEO hos TIP.

Jens Ole Olesen, adm. i Euro-Leasing A/S tilføjer:

- Med TIP har vi fundet en fantastisk partner til at garantere en succesfuld fremtid for vores trailerforretning i Danmark. Vores kunder, leverandører og partnere kan være sikre på, at vi arbejder tæt sammen for at sikre en glidende overgang uden indvirkning på servicen.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
H.E. Jørgensen fejrer jubilæum
Truckdiesel-anlæg på plads på ny super-rasteplads: Indgår aftaler med disse fire selskaber
Torsdag bliver forhadt vejafgift endeligt stemt igennem
En 23-årig kvinde er blevet kørt til hospitalet i kritisk tilstand
Alvorlig ulykke: Cyklist ramt af lastbil i Brabrand
Fra 1. juli koster det 1.500 kr.

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188