23948sdkhjf

Endnu en hjemmebygget Scania til NMT

Nordjysk Maskinteknik ApS (NMT) i Gandrup ca. 15 km øst for Aalborg er en meget alsidig lastbilforretning. Den beskæftiger sig med alt inden for lastbiler, op- og ombygninger, smede- og hydraulikopgaver, transport og meget andet.

NMT Transport har fået leveret en ny Scania R530 A6x2. Den skal sammen med NMT’s øvrige 14 lastbiler bl.a. beskæftiges med specialtransport med hurtigløber og sengetrailer af bl.a. store gaffeltrucks, maskiner, både og stålkonstruktioner.

Den nye R530 følger efter en R660, som NMT fik leveret af Stiholt som ny for ca. et halvt år siden. Den har gjort det så godt, at NMT’s indehaver, Jens Christian Langkilde Jacobsen, slog til på et tilbud på et R530-chassis, og efter en hurtig handel gik NMT i gang med selv at opbygge bilen, og efter en gang maling af bl.a. opbygning og andre detaljer hos Klarup Autolakering ApS var den klar til indsats.

Bilen er udrustet med Scanias 16,4-liters V8’er på 530 hk/2.800 Nm, en 14-trins G33CM-gearkasse med fuldautomatisk Opticruise gearskiftesystem af nyeste generation i midten samt en enkeltreduceret bagaksel med R885-bagtøj med 2,69:1 i udveksling bagest.

Stiholt i Aalborg ved lastbilsælger Dennis Andersen har stået for leveringen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251