23948sdkhjf

Vognmand siger ”fuck janteloven” med flot V8’er

Vognmand Henrik Berger, der er ejer af HB Transport i Dragør, har fået leveret sin nye Scania 660 R A6x2. Vognmanden har givet den hele armen, så den bil, der blev leveret til ham fra Scania i Ishøj, er en i klasse for sig.

Med ordene ”Fuck janteloven” skrevet på bilen, 660 hk og Scanias V8-motor er der givet fuld gas.

Gearkassen er en G33CM + Retarder, styretøjet er elektrohydraulisk, og vognmanden har valgt en LED-Premium-lyspakke. I chauffør- og passagersiden er sæderne af Premium-typen, der er betrukket med sort læder og V8-syninger i rød.

Scania Ishøj har opbygget bilen. Lakering af løsdele har BL Lakering i Ringsted stået for. Stafferinger er AB Reklame & Designs værk. Bilen er klargjort af Scania Ishøj og poleret og coatet af Dittes Bilpleje.

ADAS sikkerhedsassistent er tilvalgt og følgende udstyr er indeholdt i pakken: Blind vinkel-advarsel, kollisionsadvarsel i forhold til udsatte trafikanter, forakselstyringssystem, elektrohydraulisk servostyringspumpe (EAS/aktiv styring), kollisionsforebyggelse ved vognbaneskift, LDW med aktiv styring, Cruise control med Active Prediction, og Lane Keep Assist, AEB + LDW + ACC.

Kollisionsvarsel i forhold til udsatte trafikanter er en funktion, som advarer chaufføren, hvis bløde trafikanter, f.eks. fodgængere eller cyklister, befinder sig ved siden af køretøjet i den modsatte side af føreren. Funktionen er aktiv ved hastigheder op til 36 km/t.

Aircooler er integreret i bilens AC-anlæg.

Der er lavet R&M-aftale på bilen. Det er Scanias komplette serviceaftale, der dækker både ved reparationer og service.

Henrik Berger har valgt at tegne Scanias GAP-totalskade-forsikring, som dækker i tilfælde af totalskade og sikrer den bedst mulige kompensation i en uheldig situation. GAP-forsikringen er tegnet sammen med finansieringen, som Scania Finans igen har hjulpet med.

Bilen er solgt og leveret af Scania-teamet.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219