23948sdkhjf

Fem trækkere til Viborg

Viborg Vognmandsforretning fik for nylig 5 stk. Volvo FH 540 6x2 sættevognstrækkere. De er alle udstyret med 13 liters motor med 540 hk, har Globetrotter-førerhus og er med Komfort+, Udsynspakke ++ og drejeskammel.

Akselafstanden er 3000 mm. Herudover kan nævnes I-Shift-gearkassen, og bilerne er med fuld luftaffjedring for og bag og har desuden Volvo Dynamisk Styring. Ved høje hastigheder holder Volvo Dynamisk Styring lastbilen stabil og følger kursen. Og under præcisionsmanøvrering i langsomt tempo giver den dig den styrekraft, du skal bruge – uanset last.

Viborg Vognmandsforretning har valgt at aktivere følgende flådestyringstjenester: Chaufførtider, Brændstof & miljø og Positionering.

Chaufførtider hjælper chaufføren med at overholde køre-/hviletidsregler. Ved hjælp af Volvo Connect app’en kan chaufføren nemt og overskueligt se sin køre-/hviletidsinfo.

Med ”Brændstof og Miljø” får man brændstofrapporter pr. chauffør eller bil, og det er let at få overblik over, hvor der er besparelsesmuligheder, der kan forbedre bundlinjen og reducere miljøpåvirkningen.

Med tjenesten Positionering kan chauffør- og lastbildata vises direkte på kortene, så vognmanden og kunden kan få oplysninger om en bestemt levering. Positionering forenkler desuden ruteplanlægningen.

Bilerne er opbygget ved Volvo Truck Center i Viborg. De er leveret af Tonni Moslund Jensen og solgt af Laurits Damgaard.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251