23948sdkhjf

Fra tre til fire Scania

Hjallerup er mere end sit årlige marked. Byen er også hjemsted for vognmandsforretningen Lakini Transport, der drives af Lars Kirkegaard Nielsen, og Lakini Transport har netop udvidet flåden på tre Scania med en fjerde – en Scania R 540 bogietrækker til regional distributionskørsel for bl.a. DHL med lidt afstikkere nordpå.

- Vi kører ikke med de største og tungeste læs, så selv om jeg som mange andre lastbiltosser elsker Scanias V8’ere, kan vi sagtens ”nøjes” med 6-cyl. motorer her i butikken, siger Lars.

- Så mens jeg må undvære V8-lyden, kan jeg til gengæld glæde mig over den langt bedre brændstoføkonomi til vores type kørsel, slår han fast.

Kort om Lakini Transports nye Scania R 540 A6x2:

Drivline: 6-cyl. 13-liters rækkemotor på max. 2.700 Nm/2.700 NM. 14-trins G33CM-gearkasse med både krybe- og overgear samt integreret R4700 Retarder. Enkeltreduceret R 770-bagtøj med mekanisk differentialespærre, 2,71:1 i udveksling.

Opbygning: fabriksopbygget trækkeropbygning med Jost-skammel, originale sideskørter samt 610 + 320 liters brændstoftanke og 76 liters AdBlue-tank. Dertil fuld alu-dørk foran og bag skammel, G-strenge, høj galge, baglygtehuse samt beskyttelsesbjælke bagest på chassiset udført af Stiholt i Aalborg.

Maling: Fabrikslakeret førerhus, chassis og sideskørter, øvrig lakering og staffering af Nordjysk Autolakering i Sæby.

Indvendig polstring af førerhus: FL Buur i Vrå.

Stiholts lastbilsælger Peter Munkholm har stået for leveringen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218