23948sdkhjf

En ny Kel-Berg 2-akslet citybokstrailer til TLG Transport

TLG Transport har afhentet en flot, fabriksny Kel-Berg 2-akslet citybokstrailer hos Lastas i Hedensted.

Traileren er med blandt andet cyklistværn i begge sider, 30 mm GRP/Plywood-tag, sider i ca. 20 mm GRP/Plywood med 350 mm skurreliste i bunden, binderækker i 900 mm højde og ZHD-lift 2.500 kg med 2.000 mm liftplade. Der er monteret 9.000 kg pladebund, der er TÜV-godkendt. Rumindholdet er på 90 m3 med plads til 34 paller.

Kel-Berg-traileren er leveret med 2 x 10 tons SAF-aksler med skivebremser samt original SAF-luftaffjedring. Traileren er leveret med lift på 1. aksel og Tridec-tvangsstyring af den bagerste aksel ved hjælp af et stang-system. Traileren er XL-godkendt og har en tilladt totalvægt på 35.000 kg.

Den er leveret af Anders K. Larsen.

TLG Transport ligger strategisk godt placeret i Middelfart. De tilbyder afhentning og levering af erhvervspakker fra 100 g op til 34 paller i hele Danmark. Til deres kurér- og ekspreskørsel har de 15 stk. kurérbiler, og de har mere end 13 års erfaring inden for området. Derudover har de over 12 års erfaring inden for distributionskørsel med flere faste ture fordelt over hele dagen i hele Danmark, Norden og resten af Europa året rundt, fordelt ud på deres 9 stk. distributionsbiler. Ved siden af kørslen tilbyder de også opbevaring m.m. på deres lagerhotel.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109