23948sdkhjf

Udvikler løsning til udvendig opbevaring af handsker og træsko

Hvor gør du af dine arbejdshandsker og træsko under kørslen?

De fleste chauffører kender udfordringen med arbejdshandsker, der lugter af dieselolie og træsko, der sviner på gulvet i førerhuset. Derfor ender begge dele som regel på det øverste indstigningstrin, inden chaufføren sætter sig ind bag rattet.

Nu giver Lastbilmægleren ved Carsten Lykke lastbilchauffører en unik mulighed for at få en både praktisk, effektiv, vandtæt og elegant løsning til de nye DAF XG- og XG+-modeller i form af et ”kombineret handskerum og skotøjsæske” til sikker opbevaring af både arbejdshandsker og træsko uden for førerhuset.

- Jeg har i samarbejde med en glasfiberspecialist udviklet et skræddersyet opbevaringsrum til både handsker og træsko til montering i den øverste trinkasse i førersiden, fortæller Carsten Lykke.

- Med denne løsning slipper chaufføren for først at lægge handskerne i det store, udvendige opbevaringsrum og derefter at stige ind i bilen og sætte træskoene løst på det øverste trin. Og bagefter slipper han for, at træskoene falder ned i den nærmeste vandpyt, hvis han ikke lige rammer rigtigt, når han vil tage dem på igen, fremhæver Carsten Lykke.

Lastbilmæglerens enkle løsning kan både monteres på de nye DAF XG og XG+-modeller, som Carsten Lykke selv leverer fra nye, samt leveres til andre lastbilforhandlere og opbyggere for eftermontering. Ved eftermontering medleveres en skabelon til markering af udskæringen i det øverste panel, så udskæring og pasform bliver perfekt, og behovet for efterfølgende lakreparation elimineres.

Selve opbevaringsrummet er støbt i glasfiber og overfladebehandlet med gelcoat, så det kan støbes fast i det øverste panel under førerdøren. Det leveres umalet, da gelcoaten giver en modstandsdygtig og rengøringsvenlig overflade.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109