23948sdkhjf

Den første af to nye 590 S til SL-Transport

SL-Transport råder over ca. 40 kørende enheder og holder til i Hals ved Limfjordens udløb i Kattegat, og vognmand Stig Larsen har netop suppleret sin vognpark med en spritny Scania 590 S A6x2 sættevognstrækker.

Den erstatter en 6-cyl. Scania med 13-liters motor på 500 hk, men efter et besøg i Scanias specifikationsprogram sammen med Dennis viste det sig, at den nye V8’er i kombination med den nye G33CM-gearkasse med både krybe- og overgear samt enkeltreduceret R 780-bagtøj med 2,59:1 i udveksling vil være mere brændstoføkonomisk til den type kørsel, som Stig primært er beskæftiget med. Faktisk så økonomisk, at Stig Hansen har én mere af tilsvarende type på vej ind i sin flåde.

Stig Hansen har selv stået for opbygning af de nye biler med højt placeret lygtebjælke bag førerhuset, stor galge, eloxeret alu-dørk foran og bag skamlen samt G-strenge mellem bogieakslerne. Scania har stået for resten i form af fabriksmonterede sideskørter, alu-fælge, tryklufthorn på taget, 610 liter brændstoftank og 76 liter AdBlue-tank mm, samt et veludstyret S-førerhus.

Stiholts lastbilsælger Dennis Andersen har leveret fra afdelingen i Aalborg.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.798