23948sdkhjf

New Generation DAF XF kåret som "Fleet Truck of the Year 2022"

New Generation DAF XF er kåret som "Fleet Truck of the Year 2022" i Storbritannien ved Motor Transport (MT) Awards i London. Det er fjerde gang i træk, at DAF modtager den anerkendelse.

New Generation XF indgår i DAF’s serie af New Generation-lastbiler til lang og tung transport, som også omfatter modellerne XG og XG⁺. Det er de første og eneste lastbiler på markedet, der overholder de nye EU-bestemmelser for masser og dimensioner.

DAF sætter rekord ved at vinde Motor Transport Awards for fjerde gang i træk og for femte gang i løbet af syv år. Det bringer DAF og Leyland op på 21 sejre i kategorien siden den første prisuddeling i 1986.

Motor Transport Awards er en vigtig begivenhed i den engelske transportbranche, hvor vinderne anerkendes for deres fremragende resultater. Prisen uddeles af et indflydelsesrigt dommerpanel bestående af personer fra højtprofilerede aktører, der repræsenterer hele transportbranchen.

- Vi er begejstrede over, at vi har vundet igen, sagde administrerende direktør for DAF Trucks UK, Laurence Drake.

- New Generation XF er – sammen med flagskibene XG og XG⁺ – et rammende navn: Det repræsenterer i sandhed fremtiden inden for lastbilers design og ydeevne.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188