23948sdkhjf

Nyt til ITS i Kolding

ITS Danmark A/S har afhentet deres nye Kel-Berg 3-akslet gardintrailer ved Lastas i Hedensted.

ITS Danmark A/S har specialiseret sig i international express og kurerkørsel med levering inden for 12-36 timer i Europa uden for normal arbejdstid samt weekender. De har terminaler i Danmark og Stavanger af express og stykgods med levering på 24 eller 48 timer. Har ugentlige afgange mellem Danmark og Aberdeen samt specialtransport med lastbil rundt i hele Skandinavien og Europa. På deres terminal i Kolding som er bemandet 24/7, råder de over 10.000 m2 indhegnet og lukket grund med 700 m2 terminal faciliteter. Her kan de tilbyde omlæsning, handling af gods, toldbehandling og tegning af vareforsikringer samt crating og pakning af gods i færdiglavede trækasser efter ønske.

Chassis opbygning: Letvægts chassis med længdevanger opsvejst i I-profil af St.52-3, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Gardin opbygning: Leveret med manuelt hævetag, 400 mm, 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og med 40 alu. brædder, 2 stk. 30 mm plywood bagdøre med 2 stk. indbygget stanglukker pr. dør, bunden belagt af 28 mm hårdttræsplanker der er TÜV-godkend til 9.000 kg, 24 stk. 2-delte kæpstokke samt 2 magasiner, 2x13 stk. binderinge i kantskinne, surringsringe i kantramme for hver 1.000 mm, 16 mm rundjern under kantrammer i fuld længde, containerlås til 1 x 40, 2 x 20 fods container samt 1 x 20 fods container i midt, strøkasse med net i bunden og blå presenning og 2 stk. rustfri værktøjskasser monteret i højre side

Traileren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW luftaffjedring. Traileren er XL-godkendt.

Den nye gardintrailer er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143