23948sdkhjf

Så er der ny tiptrailer til jysk vognmand

Vognmand Torben Bøgh Aps er kørt fra Lastas med en ny Kel-Bergs 4-akslet tiptrailer på 63 m3.

Vognmand Torben Bøgh ApS er en lokal vognmandsforretning i Gørding, der kører i hele Danmark. De har ni lastbiler og beskæftiger otte chauffører, der har specialiseret sig i transport af haveaffald, biomasse og afrensning af gylletanke, der bidrager til mindre CO2-aftryk.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: 2-delt bagdøre i 450 Hardox stål, 4 mm sider i 450 Hardox stålprofiler, 5 mm bund i 450 Hardox stålprofiler, arbejdsplatform i galv. stål med sikkerhedsgelænder, monteret kost og skovlebeslag i venstre side, stigebeslag på venstre side over cyklistværn, bakkamera med lukkeklap og alm. rullepresenning i 880 g/m2 dug monteret på 70 mm alu. rør.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser original BPW-luftaffjedring og hæve/sænkeventil. Liftaksel på 1. og 4. aksel. 4. aksel er selvstyrende. Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

Den nye trailer er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14