23948sdkhjf

Ny 3-akslet til Fredericia

Jan D. Larsen ApS har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg 3-akslet tiptrailer 31 m3 fra Lastas i Hedensted.

Jan D. Larsen ApS har gennem godt 20 år specialiseret sig i bl.a. kloakanlæg, støbearbejde, belægninger og gartnerarbejde. Derudover udfører de alt i jordarbejde, slamsugning og støbearbejde samt belægningsopgaver. De servicerer i hele trekantsområdet: Fredericia, Vejle og Kolding, store som små opgaver.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i finkornstål QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem. 3/2 ventil monteret for automatisk åbning, bund af 7 mm gennemgående alu. plade i speciel slidstærk kvalitet, sider fremstillet i 40 mm alu. profiler med 4 mm gods på inderside og 2,8 mm gods på yderside, tophængslerne er flyttet 180 mm frem, for at få 10% større åbning ved aflæsning, beklædt med 15 mm kunststof i bund og med 10 mm på siderne, akseltrykmåler i ton, monteret i venstre side på gangbro og rullepresenning i 880 g/m2 dug monteret på 70 mm alu. rør.

Traileren er leveret med 3 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, samt original BPW-luftaffjedring. Liftaksel på 1. aksel og 3. aksel er stangstyret.

Den nye trailer er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188