23948sdkhjf

Billund Express får nyt grej

Billund Express A/S har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg 3-akslet maxi flexi gardintrailer ved Lastas i Hedensted.

Billund Express A/S blev grundlagt i 1990. De er sikkerhedsgodkendt både som transportør og underagent af Statens Luftfartsvæsen til deres luftfragtskørsel. Virksomheden har i øjeblikket flere kørende enheder og trailere i deres vognpark, hvoraf 5 er udstyret med rullebaner til luftfragtkørsel. De opererer både i ind- og udland.

Chassis opbygning: Letvægts chassis med længdevanger opsvejst i I-profil af St.52-3, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Gardin opbygning: Skydetag, 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 24 brædder, pladebund der er TÜV godkendt til 9.000 kg, 13 par 2,5 tons surringeringe, Kel-Berg plastværktøjskasse, monteret i venstre side, leveret med toldsnor med lommer på fronten, leveret med dokumentrør under ladkant i højre side bag, leveret med 2 stk. bagdøre og monteret 2.000 kg Zepro foldelift.

Traileren er leveret med 3 x 9 tons SAF-aksler med skivebremser. Traileren er XL-godkendt og har en tilladt totalvægt på 42.000 kg.

Den nye gardintrailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas Trucks Danmark A/S.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109