23948sdkhjf

Verdens største servicemarkedskonkurrence er afgjort

Og vinderen er… Det vindende hold ved verdens største servicemarkedskonkurrence, VISTA, er nu fundet. Efter en spændende finale i Volvos hjemby, Gøteborg i Sverige, blev det team Kiired Insenerid fra Estland, der vandt årets konkurrence.

Mere end 16.000 teknikere fordelt på ca. 4.500 hold fra Volvo Trucks og Volvo Buses’ globale forhandlernetværk har deltaget i dette års VISTA-mesterskab. Det er en verdensomspændende konkurrence, der første gang blev afviklet i 1957.

Hovedformålene med VISTA-konkurrencen er at tilskynde Volvos medarbejdere på servicemarkedet til at udvikle deres kompetencer samt at opbygge holdånd og faglig stolthed.

I årets VISTA-finale konkurrerede 43 hold af teknikere og servicemarkedspersonale i to dage om at gennemføre seks stationer. Blandt emnerne i konkurrencen var fejlsøgning i CAN Link, I-Shift og opbygninger. To stationer var VR-stationer med fokus på elektriske køretøjer, hvoraf den ene opgave bestod i at installere en elektrisk motor i en lastbil.

- Vores mekanikere spiller en nøglerolle i at bidrage til vores kunders succes ved at holde deres lastbiler på vejen, og VISTA er en fantastisk måde for dem at forbedre deres værksteds-kompetencer på. Jeg er meget imponeret over holdenes tekniske viden i år og den hurtighed, hvormed de løste de stillede udfordringer, siger Roger Alm, præsident for Volvo Trucks

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.251