23948sdkhjf

En løve til Mejrup

Vognmand Sv. E. Brogaard i Mejrup ved Holstebro har netop fået leveret denne flotte nye MAN TGX 26.510 6x2/2.

Som altid, når Brogaard handler bil, er der ikke sparet på noget, og langt de fleste krydser er sat på udstyrslisten. Blandt andet kan nævnes det helt store GX førerhus, fuld LED lyspakke, Vario passagerstol med drejefunktion, læderrat, digital instrumentering, EasyControl i dørpanelet, elevationsseng, MAN´s store 12” mediasystem med navigation, ACC med Stop and Go, MAN EfficientCruise, luftforskydelig skammel og naturligvis opbygning med fuld alu-dørk og sideskørter. Bilen er desuden udstyret med den store ADR-pakke.

Vognmandsformaet Sv. E. Brogaard er grundlagt i 1924 og drives i dag af Svend Erik Brogaard og Nicolaj Brogaard. Firmaet beskæftiger 25 egne lastbiler inden for en bred vifte af transport. Blandt andet kan nævnes køle- og frysetransport, distributionskørsel, krantransport, entreprenørkørsel, transport af farligt gods, national og international transport.

Bilen er solgt af MAN salgskonsulent Flemming Jensen.

Opbygning og klargøring er foretaget hos MAN Servicepartner TJ Truck Service, Holstebro, hvor bilen også skal køre på serviceaftale ComfortSuper.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.241