23948sdkhjf

Scania for fulde sejl på Transport Øst

Nu er det ved at være tid til Sjællands største transportmesse. Transport Øst 2022 løber af stablen den 3.-4. september 2022 – og hos Scania er vi klar til at vise dig et udvalg af vores store produktprogram.

Er du i tvivl om, hvorvidt kørsel på el er det rette valg for dig? Så mød Scania på Transport Øst og se den helt nye el-lastbil til trælastkørsel, som Scania netop har leveret til Bygma. Du vil også få rig mulighed for at tale med deres salgskonsulenter og høre mere om udvalget af el-lastbiler.

Scania har naturligvis også den nye 13-liters Super-lastbil med. Scanias Super-model har netop vundet Green Truck Awards 2022 – bl.a. på grund af forbedret brændstoføkonomi på op til 8 %. Er du mere til runde tal, skal du snakke med Scania Driver Academy. Med Driver Coaching-konceptet hævder de nemlig, at alle chauffører gennem kyndig vejledning kan spare 10 % på brændstof.

Er du derimod mere nysgerrig på, hvordan man kan blande arbejde med fornøjelse, kan du komme forbi Max Hunts 770 S V8, som netop er vendt hjem fra roadtrip i USA. Man kan også se Max Hunts nye 8x8 Scania-bæst, som bare venter på at komme på eventyr.

På standen finder du også Scanias salgs- og servicekonsulenter, finansteam og repræsentanter fra Scanias køreskole. Der vil også være rig mulighed for at få opdateret garderoben i Scania-traileren med lækkert tøj og merchandise.

Transport Øst finder sted 3.-4. september i Ventrupparken 12 i Greve. Åbningstiderne er lørdag 10-17 og søndag 10-15. Entre 50 kr., parkering er gratis. Se liste over alle udstillere på transportøst.dk.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.24