23948sdkhjf

Det skal være ordentligt

Der var én, der var to, og nu er der tre (næsten) helt ens – 4-akslede Scania kroghejsbiler hos Toftegaards Transport i Hjørring. Nr. 1 i rækken er en R 580 B8x4*4 med JOAB-kroghejs, som blev leveret af Stiholts lastbilsælger Peter Munkholm for et par år siden, mens nr. 2 og 3 er nye Scania R 590’ere , som Peter har leveret inden for de seneste par måneder.

Toftegaards Transport drives af vognmandsparret Louise og Kasper Christensen. Sidstnævnte er tæt på sit 10-års jubilæum, efter han trådte ind i sin fars vognmandsforretning i 2012, mens Louise Christensen ”kun” har været med i virksomheden i seks år. Alligevel har hun haft en stor finger med i spillet, for i de seneste fem år er vognparken vokset fra to til ni lastbiler – alle af svensk herkomst med en stor overvægt af Scania.

Overskriften, ”Det skal være ordentligt”, stammer fra Louise Christensen, der lige som Kasper primært sidder og styrer løjerne fra kontoret – men begge er ikke blege for at tage en tur bag rattet i en af de ni lastbiler, hvis det brænder på.

- Vi har gode chauffører, så de fortjener noget ordentligt grej, der ser ordentligt ud, siger Louise med henvisning til, at de seneste Scania alle er V8’ere med opbygning og udstyr i topklasse. De er alle blevet lakeret af Mosegaards Autolakering i Bramming, som ikke har ry for at levere de billigste lakeringer, men til gengæld har ry for at levere nogle af de bedste lakeringer. Det gælder ikke mindst Toftegaards Transports seneste Scania’er, hvor Mosegaards fik frit slag til at lakere den første R 580 i en helt nyt design for to år siden. Og de to nye R 590’ere er lakeret på præcis samme måde.

At det skal være ordentligt, gælder ifølge Louise Christensen også for samarbejdet med Stiholt og ikke mindst opbygningsafdelingen i Aalborg. Det er Højbjerg Maskin Fabrik (HMF), der har lagt JOAB-kroghejsene på Scania-chassiserne, men det er Stiholt, der har stået for resten af opbygningerne.

- Og det er ikk’ så ringe endda, som Louise udtrykker det på nordjysk.

Toftegaards Transport beskæftiger sig med meget blandet kørsel i det nordjyske. Der køres bl.a. med sand og grus, containere, gylle, halm og dybstrøelse til biogasproduktion, roer, kartofler i store mængder samt udføres kranopgaver, nedbrydning, entreprenørarbejde med egen maskinpark og meget mere.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.264