23948sdkhjf

Mød OK på Transport Øst

Energiselskabet OK er med på Transport Øst den 3. – 4. september, hvor det som altid er muligt at få en snak om udviklingen på transportområdet, og hvad OK kan tilbyde den tunge transport både i forhold til produkter og services.

Kurt Theis Henriksen, distriktschef, er et kendt ansigt blandt de fleste af transportkunderne på Sjælland. Derfor er det også ham, der fast vil være på OK’s stand under de to messedage sammen med Michéle Bruun Rasmussen og Dorthe Johnsen.

- Vi glæder os til at møde vores nuværende og potentielle kunder på messen. Det er en god mulighed for at tale med en del hen over de to dage, og vi er meget interesserede i at få en god snak omkring, hvordan kunderne oplever markedet, og hvordan vi oplever det i øjeblikket, siger Kurt Theis Henriksen.

81 Truck Diesel-stationer
OK’s position på transportmarkedet er for alvor blevet udbygget gennem det seneste årti, og selskabet har nu 81 Truck Diesel-stationer. Ud over dieselstanderne er der efterhånden AdBlue-standere på de fleste stationer, og der er også kommet HVO-standere på udvalgte stationer.

I forhold til HVO kan man også få en dialog om produktet ved OK’s stand, og hvordan OK i øvrigt ser på markedet for alternative brændstoffer.

- Vi har fuldt fokus på, hvilken retning markedet trækker i, så vi kan tilbyde det drivmiddel, som kunderne efterspørger. Det afhænger i høj grad af politiske incitamenter, siger Kurt Theis Henriksen.

Muligt at tanke på den anden side af grænsen
For vognmænd med kørsel i udlandet kan det være interessant at høre om de løsninger, OK tilbyder kunder, der har behov for at tanke på den anden side af grænsen.

- For at skabe dynamik og fremdrift har vi gennem de senere år udbygget vores samarbejde med DKV. Vi har styrket og styrker fortsat vores relationer med partnere i udlandet, så vi kan lave løsninger, der gør, at vores kunder kan tanke i udlandet med deres OK/DKV-kort. Vi rådgiver meget gerne kunderne om mulighederne, siger Kurt Theis Henriksen.

Kortet giver kunderne mulighed for at tanke på mere end 65.000 stationer i Europa.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102