23948sdkhjf

Iveco i nyt samarbejde med Riwal Cycling Team

Riwal Cycling Team og Iveco indledte et samarbejde i 2021, og det fortsætter nu i 2022, hvor Iveco kommer til at støtte holdet med store køretøjer, der hjælper holdet med at levere et professionelt setup, når der konkurreres i Danmark og i Europa.

- Vi er utroligt glade for, at Iveco fortsat er en del af Hele Danmarks Cykelhold. Deres biler sørger for, at vores udstyr kommer sikkert rundt i hele Europa, og giver samtidig vores mekanikere og soigneurs en kørende arbejdsplads, så de kan støtte rytterne på Riwal Cycling Team 100%, om de kører løb i Danmark, Norge eller Holland. Iveco er også en vigtig del af vores netværk bag holdet, og vi glæder os til at skabe endnu flere forretninger og gode oplevelser sammen i fremtiden, siger direktør på Riwal Cycling Team, Mogens Tveskov.

I 2022 kører holdet i kontinentalrækken med en ambition om at skabe et solidt fundament for et professionelt dansk mandskab i fremtiden.

På et år kører holdet omkring 30.000 km, og snart har de netop udskiftet deres første Iveco Daily efter et års kørsel. Om et par uger kan de derfor køre rundt med en ny 7-tons Iveco Daily.

- Iveco Daily er perfekt til os. Udover at være vidunderlig at køre i takket være det 8-trins automatgear kan den også læsse tungt. Det er en forudsætning, når vi skal transportere alt vores udstyr, hvor vi ofte har omkring 40 cykler læsset, siger Mogens Tveskov fra Riwal Cycling Team.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.195