23948sdkhjf

Så er der nyt og flot til Morten Larsen & Søn

Morten Larsen & Søn har afhentet deres fabriksnye Kel-Berg 2-akslet city gardintrailer ved Lastas.

Morten Larsen & Søn kører ud fra Tørring i Midtjylland, for både private og erhverv i hele Danmark samt udland. De tilbyder en bred vifte af transport opgaver f.eks. træpiller fra Flensborg, hver dag hele året rundt, transport af alle typer maskiner, skurvogne, krandele og træelementer samt gods op til 3.65 m i bredden, 26 m i længden og 3.20 m i højden. Derudover er de godkendte til farligt gods transport, transport af fødevarer på køl/frys og specialtransporter som f.eks. vindmølle vinger.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i I-profil, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Gardin opbygning: Fast tag med presenning, monteret Zepro lift 3.000 kg med 2.200 mm liftplade, bunden belagt af 28 mm hårdttræsplanker med stålplade over tridec drejesystem, 6 stk. forskydelige sidestolper med bræddeholdere og 24 brædder og 1 stk. rustfri værktøjskasse.

Traileren er leveret med 2 x 10 tons SAF-aksler med skivebremser samt original SAF-luftaffjedring og med lift på 1.aksel og Tridec tvangsstyring af bagerste aksel med stang-system.

Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 35.000 kg.

Den nye city gardintrailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125