23948sdkhjf

New Generation DAF når en milepæl på 10.000 lastbiler

DAF har bygget sin New Generation DAF-lastbil nr. 10.000. Da den officielle produktion af New Generation DAF i form af XF-, XG- og XG+-modellerne først blev påbegyndt sidste vinter, viser dagens milepæl ifølge fabrikken, at der er tale om en enestående succes.

De helt nyudviklede New Generation DAF, XF, XG og XG+ blev tildelt prisen "International Truck of the Year 2022" og kåret som "Truck of the Year" i flere lande i Europa.

DAF er den første – og indtil videre eneste – lastbilproducent, der har gjort optimal brug af de nye europæiske bestemmelser for vægt og dimensioner, hvilket har skabt en ny branchestandard for effektivitet, sikkerhed og chaufførkomfort. Aerodynamik, nye drivliner og avancerede chaufførhjælpesystemer resulterer alle i, at kunder kan rapportere om brændstofbesparelser på mere end 10 %, hvilket medfører tilsvarende reduktioner af CO2 -udledningen.

Richard Zink, direktør for marketing og salg og medlem af bestyrelsen hos DAF Trucks:

- New Generation DAF XF, XG og XG+ er favoritter blandt både chauffører og flådeejere. Vores nye, avancerede lastbiler er fyldt med innovation og smukt design, kører som en drøm og tilbyder branchens største og mest komfortable førerhuse. Ejerne drager fordel af de laveste driftsomkostninger og den højeste uptime. Den perfekte vinderkombination.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189