23948sdkhjf

Lokale folketingspolitikere besøgte Aabenraa for at diskutere transport

Aabenraa Kommunes borgmester, Jan Riber Jakobsen, og viceborgmester, Erik Uldall Hansen, var mandag værter for to lokale folketingspolitikere, der blandt andet hørte nærmere om behovet for en motorvejsbro samt udviklingen på Aabenraa Havn.

Benny Engelbrecht fra Socialdemokratiet og Niels Flemming Hansen fra Det Konservative Folkeparti var forbi rådhuset i Aabenraa for blandt andet at blive klogere på behovet for en motorvejsbro i erhvervsområdet i Padborg samt en status på havneudviklingen i Aabenraa Kommune. Begge politikere er opstillede i Sydjyllands Storkreds.

- Jeg har i dag (mandag) haft en konstruktiv dialog med de to sydjyske folketingspolitikere om flere emner. Blandt andet behovet for en motorvejsbro i Padborg, hvor der opleves større og større efterspørgsel og interesse fra virksomheder. Broen er nødvendig for at binde erhvervsområderne på begge sider af motorvejen sammen, ud over at den også vil aflaste trafikken til og fra området, siger Jan Riber Jakobsen.

Ud over en snak om en potentiel motorvejsbro drøftede de to folketingspolitikere også andre lokale forhold. Herunder den store udvikling, som Aabenraa Havn i disse år er inde i samt den grønne omstilling i Aabenraa Kommune, hvor der i øjeblikket er stor fokus på solenergi og Power-to-X.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094