23948sdkhjf

Samarbejdet bag landets største trucknetværk fylder et år

Transportvirksomheder, der har et Shell Card Erhverv, har nu i et år kunnet tanke på det, der reelt er Danmarks største trucknetværk. Sidste vinter indgik DCC Energi, der står bag Shell netværket i Danmark, et i dansk sammenhæng utraditionelt kortsamarbejde med IDS/Q8, hvor alle transportører med et Shell Card Erhverv med ét fik adgang til 290 tankstationer med high speed diesel.

Ved at tænke utraditionelt har DCC Energi således skabt et netværk, hvor kunder med et erhvervskort til Shell frit kan tanke på tværs af Shell, Q8, F24 og IDS tankstationer med deres faste rabataftaler intakte. Og ifølge retaildirektør i DCC Energi, Søren Møller Maretti, har det at tilbyde landets transportører adgang til et stort, kombineret netværk båret frugt.

- Det er naturligvis altid spændende at kaste sig ud i noget nyt. Men jeg ser tilbage på det første års samarbejde med IDS/Q8 med stor tilfredshed. Ikke nok med, at vi har etableret et setup, der giver os en styrket position i transportsegmentet. Vi har samtidig, og endnu vigtigere, skabt nye fordele for vores transportkunder i form af endnu bredere tilgængelighed nærmest uanset, hvor du befinder dig i landet, siger han.

Der indgår i alt 290 stationer i netværket - 146 Shell, 31 IDS og 113 Q8 eller F24. Det gør det til det klart største trucknetværk i Danmark. Og for transportører med et Shell Card Erhverv kommer hertil flere tusinde Shell tankstationer rundt om i Europa, hvor de også kan bruge deres kort.

- Kortsamarbejdet giver den tunge transport nye muligheder og letter livet for chaufførerne ude på vejene. Det betyder kort fortalt, at vi har kunnet øge fordelene for vores faste kunder og trukket nye transportvirksomheder til, forklarer Søren Møller Maretti.

Som navnet antyder henvender Shell Card Erhverv sig til erhvervsmarkedet og giver transportørerne en række fordele i form af en nem og sikker betalingsløsning. Med kortet følger et brugervenligt onlinesystem, som samler og letter kortadministration og overblik over brændstofforbrug.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127