23948sdkhjf

Actros’ luksusmodel kommer nu med... mere luksus

Mercedes-Benz lancerer nu en eksklusiv udgave af konceptpakken Actros L, som er den mest luksuriøse chaufførudgave af Actros-serien.

Actros L Driver Extent+ er navnet på den nye særudgave, som bliver produceret i kun 150 eksemplarer.

Specialmodellens frontpanel er med Actros-skrift i elegant mørk krom. Derudover signalerer et badge tydeligt, at der her er tale om en begrænset specialudgave.

Actros L Driver Extent+ har eksklusive mærkater i matgrå. Dette tilføjer farvelys under sideruderne samt på solskærmen, sidebeklædningen og fronten. Kabinefarven kan frit vælges. Det sorte lukkede panel får fronten til at stå stærkere frem, og den oplyste Mercedes-Benz-stjerne til at funkle yderligere.

De fire runde, LED-forlygter i solskærmen giver forbedret chaufførudsyn i al slags vejr. LED-teknologi er monteret i solskærmen. For- og bagakslen er desuden monteret med hjulbolte, bagakselkapsler og hjulmøtrikbeskyttelseshætter, som fås med sort lak eller i rustfrit stål.

Der er indgangstrin i rustfrit stål på begge og et oplyst skilt – og inde i kabinen skiller Driver Extent+-bilerne sig ud med 138 stk. indirekte LED-lys, som individuelt kan justeres i farve og styrke.

Den kaffetørstige chauffør kan desuden drikke af den særlige kapselkaffemaskinekop… som selv kan lave kaffen og ikke er større, end at den kan opbevares i kopholderen.

Mercedes’ CabLock-tyverisikring er også med i pakken. Systemet kan låses og åbnes uafhængigt af lastbilens centrallås.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.223