23948sdkhjf

7 gode investeringstips til den nuværende lavkonjunktur

Med mange modvinde, der truer med at sende USA tilbage i en recession, fokuserer mange kloge investorer deres porteføljer på de indtægtsskabende aktier og råvarer (især ædelmetaller), som stadig har plads til at løbe.


Mange kloge økonomer indrømmer nu, at tømmermændene fra finanskrisen stadig er i gang, og mens mange mennesker går i panik og taber penge, er der mange områder med vækst i øjeblikket. Investorerne skal bare se bort fra al den dommedagsstemning, der er derude og skrives i aviserne og de økonomiske tidsskrifter.

De 7 bedste måder at beskytte dig mod de kommende økonomiske problemer på er bl.a:

  1. Fokuser din indsats på virksomheder og aktier af høj kvalitet, der har A-type balancer og høje afkast.
  2. Stocks that only provide reliable dividends and have a proven track record in a weak economic environment.
  3. Vælg aktier og obligationer, der i øjeblikket har et lavt gældskvote og et højt likviditetsforhold. Det er virkelig virksomheder med gode balancer og ingen tung gæld, der hænger tilbage fra finanskrisen.
  4. Valg af hårde aktiver som olie- og gasroyalties og lignende ejendomsinvesteringer med et langsigtet fokus på forskellige indkomststrømme. Vær forsigtig med meget risikable investeringer som f.eks. handel med binære muligheder.
  5. Vælg sektorer og virksomheder, der har høje variable omkostninger og lav risiko, f.eks. forsyningsvirksomheder, basisvarer og især sundhedstjenester.
  6. Valg af områder med et højt vækstpotentiale inden for alternative/rene energisektorer. Eller også sektorer, der ikke er stærkt afhængige af bullish aktiemarkeder og volatile markedssvingninger.
  7. Abonnér på den gratis trendalarm med alle de nyeste og bedste tips til investering i en dårlig økonomi på http://www.forecastfortomorrow.com med regelmæssige opdateringer fra nogle af de bedste investeringsforståelser og prognosemagere i verden.

Det bedste ved et svagt økonomisk miljø er, at de gode muligheder stikker ud som en øm tommelfinger. Man skal bare være på udkig efter dem. Du skal ikke tro, at der er begrænsede muligheder derude i øjeblikket. Der er en æra med meget aggressiv vækst på vej, når USA kommer sig over denne kreditkrisetømmermænd. Det bedste tidspunkt til at ride på pelsen af denne boomende periode er, før det sker. Det tidspunkt er lige nu, hvor alt er billigt og fladfodet.

Det bedste er at undgå at lægge alle dine æg én en kurv. Der er altid muligheder derude, og ingen har nogensinde tjent mange penge uden at sprede sig. Investeringsspredning vil være din ven i de næste par år, når USA og den økonomiske situation begynder at blive bedre.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078