23948sdkhjf

OK åbner Truck Diesel-station i Vordingborg

Det er nu muligt at tanke Truck Diesel og AdBlue fra OK’s nye Truck Diesel-station, som ligger på Brovejen på Masnedø ved Vordingborg. Det har længe været et ønske for OK at kunne tilbyde kunderne at tanke i Vordingborg, da der er en del tung trafik omkring byen og havnen.

- Vores nye Truck Diesel-station ligger perfekt for dem, der har kørsel til og fra byggeriet af den nye Storstrømsbro, og dem, der kommer til Vordingborg Havn. Stationen opfylder med andre ord vores ønske om placeringer ved trafikale knudepunkter, hvor kunderne nemt kan køre til og fra, siger Henrik C. Bruun, kædechef for Truck Diesel-stationerne i OK.

- Det er ikke et mål for OK at have mange stationer i sig selv, men at finde de rigtige placeringer, så kundernes behov bliver dækket, siger han.


OK har bygget en topmoderne station i Vordingborg, hvor der selvfølgelig også kan tankes AdBlue.

På grund af EU-miljøkravene til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har efterspørgslen på additivet AdBlue været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125