23948sdkhjf

Renault hyrer 100 ekstra mand til fabrikken

Renault Trucks’ fabrik i Blainville-sur-Orne, den første europæiske fabrik der fremstiller serieproducerede elektriske lastbiler, har planlagt at ansætte yderligere 100 medarbejdere til arbejdsstyrken i 2022.

Efterhånden som efterspørgslen på elektriske køretøjer intensiveres, vil anlægget, som allerede har øget sin produktionskapacitet, løbende udvide arbejdsstyrken.

Vedvarende produktionsniveauer på fabrikken i Blainville-sur-Orne (Calvados) kombineret med gunstige udviklingsmuligheder, især inden for el-lastlbiler, har fået Renault Trucks til at investere i flere bæredygtige produktionsjob, oplyser Renault-koncernen.

Siden 2020 har Blainville-sur-Orne-fabrikken produceret mellemstore elektriske lastbiler. I 2021 tilpassede fabrikken sine produktionsfaciliteter og øgede kapaciteten for at imødekomme den stigende efterspørgsel fra markedet. Fabrikken planlægger at producere et par tusinde enheder om året.

De 100 nye faste medarbejdere vil beskæftige sig både med mellemstore diesellastbiler samt den elektriske lastbilproduktion.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172