23948sdkhjf

Nyt tip-grej til DSV Transport

DSV Transport A/S har afhentet deres nye Kel-Berg 4-akslet tiptrailer 83 m3 med netpresenning fra Lastas.

DSV Transport A/S blev etableret i 1976 af en gruppe vognmænd og har gennem tre årtier tilbudt totalløsninger og rådgivning til bygge- og anlægsbranchen samt asfalt- og betonindustrierne. De leverer byggematerialer og grus til byggepladser, håndterer jord og affald og udlejer containere og andet udstyr. Med hovedafdelinger i Roskilde, Middelfart og Aarhus er de landsdækkende og råder over 400 lastbiler og talrige specialkøretøjer.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-pro l QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Bagdøre i 450 Hardox Stål og er 2 delt, sider i 450 Hardox stålprofiler, bunden er fremstillet af 6 mm gennemgående stålplade i speciel slidstærk kvalitet, stålvinkelprofil 50x50x6 mm i fuld længde, arbejdsplatform i galv. stål med sikkerhedsgelænder, monteret kost- og skovlbeslag og leveret med netpresenning.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, original BPW-luftaffjedring og liftaksel på 1. aksel. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11