23948sdkhjf

Nyt tip-grej til DSV Transport

DSV Transport A/S har afhentet deres nye Kel-Berg 4-akslet tiptrailer 83 m3 med netpresenning fra Lastas.

DSV Transport A/S blev etableret i 1976 af en gruppe vognmænd og har gennem tre årtier tilbudt totalløsninger og rådgivning til bygge- og anlægsbranchen samt asfalt- og betonindustrierne. De leverer byggematerialer og grus til byggepladser, håndterer jord og affald og udlejer containere og andet udstyr. Med hovedafdelinger i Roskilde, Middelfart og Aarhus er de landsdækkende og råder over 400 lastbiler og talrige specialkøretøjer.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-pro l QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Bagdøre i 450 Hardox Stål og er 2 delt, sider i 450 Hardox stålprofiler, bunden er fremstillet af 6 mm gennemgående stålplade i speciel slidstærk kvalitet, stålvinkelprofil 50x50x6 mm i fuld længde, arbejdsplatform i galv. stål med sikkerhedsgelænder, monteret kost- og skovlbeslag og leveret med netpresenning.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser, original BPW-luftaffjedring og liftaksel på 1. aksel. Monteret Kel-Berg sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125