23948sdkhjf

- Noget af det værste er at køre uden pensionsordning

Kommentar til dette indlæg:

Transportkøber betaler den pris, der er nødvendig for at få transporteret sit gods, og det er uanset, om prisen måtte være "høj" eller "lav".

Så længe der er chauffører, som er villige til at køre til underbetaling, og vognmænd, som synes, at antallet af lastbiler med deres navn på døren er vigtigere end overskuddet i forretningen, vil priserne ikke ændre sig.

Anders Andersen har ret i, at der ikke er noget incitament for de unge til at tage et job som chauffør. For hvem ønsker at være væk fra familien hele ugen og så til den betaling.

I stedet får vi chauffører, som lader sig snyde angående løn. Noget af det værste, jeg har set, er, at man kører uden pensionsordning, og som ung i dag er det da nok det dummeste, jeg kan komme på. Jo finere bil, du kan give chaufføren, jo lavere løn er de åbenbart villig til at arbejde for.

Det er alt sammen en ond spiral. Så længe der er chauffører nok, der vil køre til underbetaling, så vil der være vognmænd, der kan stjæle kørsel til billige priser på grund af løndumping.

Det er nu engang ikke særligt svært at transportere almindeligt gods fra A til B. Så selvfølgelig vælger transportkøber da den, som, de mener, magter opgaven til lavest mulig pris.

Chaufførerne kan alene ændre dette ved at nægte at arbejde til underbetaling. Når der ikke er nogen, der vil køre, så skal I bare se, hvad der sker med lønningerne.

Frank Petersen
Torvegade 101
7160 Tørring

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11