23948sdkhjf

Danmarkspremiere – første levering af den nye Volvo FH16

Vognmandsfirmaet Gert Svith i Grenå kan glæde sig over at være den første, der får leveret en splinterny Volvo FH16 750 6x2 bogietrækker.

Den nye lastbil er udstyret med Volvos helt nye blindvinkel kamera, som er monteret i højre spejlarm. Op til otte kameraer kan tilsluttes det nye 9” sidedisplay, og fire kameravisninger kan vises samtidigt. For optimalt udsyn er bilen udstyret med adaptivt fjernlys, så chaufføren kan køre i mørke med fjernlyset tændt og lade det adaptive fjernlys optimere lysstrålen, så han kan se mest muligt.

Bilen har desuden digitalt bak- og læssekamera. Den er udstyret med Dynamisk Styring, VEB+ og Work Remote. Bilen er opbygget med fuld alu-afdækning og hydraulikanlæg. Der er Dura Bright alufælge og parkeringskøler samt originale sideskørter og Norgesbogie. Trækkeren skal til dagligt køre med tipsættevogn.

Førerhuset er med en flot læderkabine i helt nyt design. Det digitale hovedinstrument display med 12” skærm suppleres med et 9-tommers sidedisplay med touchskærm til styring af kommunikation, infotainment og transportinformation. Der er ACC fartpilot, som er aktiv ned til 0 km/t. Chaufføren kan glæde sig over et 400 Watt musikanlæg, mikroovn og det multijusterbare rat, som giver en forbedret tilpasning af kørestillingen.

Den nye, mere robuste kabineisolering hjælper med at holde kulde, varme og støj ude. Der er desuden en sensorstyret klimaenhed med et kulfilter, der sørger for god luftkvalitet.

De nye Volvo-lastbiler er udviklet til at maksimere chaufførens mulighed for at udføre sit arbejde effektivt, sikkert og ansvarligt.

Volvo Truck Center Randers har stået for opbygning og klargøring. Bilen er solgt og leveret af Hans Pedersen.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.281