23948sdkhjf

Så er der ny 4-akslet tiptrailer til Anker

Anker Christensen Eftf. ApS har for nyligt afhentet deres nye Kel-Berg 4 akslet tiptrailer på 59 m3 med side, der kan åbnes fra Lastas.

Anker Christensen Eftf. blev startet op i 1920 af Anders Christensen med hest og vogn.

I dag driver Anker virksomheden som 4. generation, efter han overtog det i 1993. De kører i dag med 15 lastbiler, hvoraf de tre er trækkere med tilhørende seks gardintrailere. De har ca. 400 containere i diverse størrelser som blandt andet bruges til affaldshåndtering. Derudover tilbyder de entreprenørkørsel, snerydning samt levering af diverse typer sand, grus, jord og sten.

Chassis opbygning: Længdevanger opsvejst i boks-profil af QSTE690, stærke tværvanger og forstærkninger, som giver et meget stabilt chassis og cyklistværn i begge sider.

Kassens opbygning: Udvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem, sider fremstillet i 40 mm alu. profiler 2,5 mm indv. 2,0 mm udv., bunden er fremstillet af 7 mm alu. plade, 3-delt oplukkelig venstre side, ca. 9.000 mm lang, 600 mm høj, arbejdsplatform i galv. stål med sikkerhedsgelænder og 15 mm kunststofbund, 10 mm kunststofplader monteret indvendig på siderne i 1.250 mm højde og 1 stk. kornlem monteret i bagklap.

Traileren er leveret med 4 x 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW luftaffjedring og hæve-/sænkeventil. 1. aksel er løftbar og 4. aksel er selvstyrende.

Den nye trailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Artiklen er en del af temaet Trailere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125