23948sdkhjf

Frode Laursen hædret

Transport- og logistikvirksomheden Frode Laursen, der bl.a. har en stor afdeling i Hørning ved Skanderborg, fik torsdag eftermiddag Integrationsprisen 2019 fra Sprogcenter Midt. Det skete ved sprogcentrets translokation på Ceres Centret i Horsens, hvor der var kursusbeviser til hele 167 udenlandske studerende, der har bestået deres eksamen.

Virksomheden får prisen for en ekstraordinær indsats for at få nye borgere fra Eritrea og Syrien integreret på arbejdspladsen. For to år siden ansatte Frode Laursen et stort antal IGU-elever på flere afdelinger, og tog fra begyndelsen ansvar for, at de nye IGU-elever skulle få en god tilværelse i Danmark. Meldingen var klar, at gjorde eleverne en god indsats, kunne de se frem til en fastansættelse.

»Frode Laursen har sat mange skibe i søen for at lykkes med projektet – bl.a. ved at sende danske kolleger på mentorkurser og ikke mindst ved at afvikle danskundervisning fra start til slut til gavn for både IGU-elever og for polske og rumænske medarbejdere. Det har skabt et godt fællesskab mellem de to medarbejdergrupper,« sagde afdelingsleder for Erhverv på Sprogcenter Midt Elna Leth Pedersen i sin begrundelse.

Prisen blev modtaget af lagerchef Allan Thorup samt pakkerileder Tom Vester fra Frode Laursen.

Desuden var der et musikalsk indslag fra Esben Kronborg, og traditionen tro blev der uddelt en række sprogcenter-priser til kursister, der har ydet en ekstra indsats fagligt og/eller socialt i undervisningen.

I Horsens gik priserne til Asmen Alw, en flittig, ambitiøs og hjælpsom elev; til Aveen Mohammad, der har været en ihærdig og engageret kursist; samt til Weronica Sandra Majewicz, som har været stærk og åben og god til at knytte sociale relationer.

På Sprogcenter Midts afdeling i Skanderborg var der translokation fredag kl. 10. Her uddeltes også tre sprogcenter-priser: Til Charlotte Bours, ”der er et smilende, nysgerrigt og rummeligt menneske”; til Nadra Abdullah, der med altid godt humør har gjort en stor indsats”, samt til Midia Mohamad, ”som har været aktiv, flittig og seriøs – så meget, at hun i klassen fik tilnavnet ”social Midia””.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078