23948sdkhjf

OK: Ekstra station i Brande

Ny tankstation til lastbiler ved motorvejsafkørsel 10, Brande Syd.

Lige ved Midtjyske Motorvej har OK placeret sin nye Truck Diesel-station i Brande. De første kunder har allerede tanket diesel og AdBlue på stationen, som ligger ved motorvejsafkørsel 10, Brande Syd.

- Vi er meget tilfredse med placeringen, som betyder, at kunderne får endnu en station ved Brande, som ligger bedre placeret for den tunge trafik end vores gamle station, som ligger på den anden side af byen, siger Henrik Guldmann, kædechef hos OK.

Ved siden af OK’s nye Truck Diesel station ligger også en OK til biler samt en dobbelt-vaskehal.

AdBlue hører til

- Vi har bygget en topmoderne OK Truck Diesel-station, hvor der naturligvis også kan tankes AdBlue, tilføjer Henrik Guldmann.

De skærpede EU-miljøkrav til udstødningsgasser, der også kaldes NOx-partikler, har medført, at efterspørgslen på additivet AdBlue har været stigende de seneste år. Derfor har OK også installeret AdBlue standere på langt de fleste centralt placerede Truck Diesel-stationer.

Rigtig placering

For OK er det ikke et mål i sig selv at have mange stationer, men at finde de rigtige placeringer, så kundernes behov bliver dækket.

Ud over den nye station ved Brande, åbnede der i midten af året en OK Truck Diesel-station på Hi-Park, tæt på afkørsel 39 ved Herning.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141