23948sdkhjf

6,5 kilometer ny motorvej

Minister og borgmestre indvier 2. del af Kalundborgmotorvejen.

Transportminister Benny Engelbrecht indvier tirsdag 8. oktober officielt den nyåbnede 2. etape af Kalundborgmotorvejen. Det gør han sammen med viceborgmester John Harpøth, Holbæk Kommune, og borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune.

Den nye motorvejsstrækning åbnede for trafik allerede 20. september. Den erstatter et langt stykke af den nuværende Skovvejen, der på dele af strækningen blot var en tosporet landevej. Samtidig undgår bilisterne både skærende veje, indkørsler og en berygtet rundkørsel i Nr. Jernløse, så turen ud og hjem nu både er hurtigere og sikrere.

- Mange mennesker har tålmodigt ventet på, at de sidste to års vejarbejde skulle blive afsluttet. Nu kan vi endelig indvie den nye firesporede motorvej, og vi håber, at folk vil komme og være med, siger Christian Tolderlund, der som projektleder i Vejdirektoratet har stået i spidsen for anlægsbyggeriet.

Om Kalundborgmotorvejen

2. etape af Kalundborgmotorvejen er en udbygning af ca. 1,5 km af Skovvejen til 4-sporet motorvej og yderligere 5 km ny 4-sporet motorvej syd om Regstrup. Den nye strækning har desuden et nyt stort rampeanlæg ved Jernløse.

Vejdirektoratet åbnede 1. etape af Kalundborgmotorvejen i 2013 på strækningen fra Elverdam til Kvanløse. Linjeføringen af resten af en fremtidig motorvejsstrækning fra Dramstrup til Kalundborg er undersøgt og fastlagt, men er endnu ikke vedtaget ved anlægslov.

Program for indvielsen

Kl. 12, mødested: Holbækvej 148, Regstrup. Pladsen åbner. Der er mulighed for parkering.

Kl. 12.15, velkomst ved vejdirektør Jens Holmboe, tale ved transportminister Benny Engelbrecht (S), viceborgmester John Harpøth, Holbæk Kommune og borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune.

Kl. 12.45, 2. etape af Kalundborgmotorvejen indvies.

Kl. 13.30, forventet afslutning.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109