23948sdkhjf

50-års jubilæum fejres med nye biler

Tidemann kører fortsat MAN.

Man fristes til at konstatere, at ’TideMAN’ Transport i Hjørring fortsat holder sig til den kendte vare, når det handler om indkøb af nye lastbiler.

Lørdag 21. september kunne Tidemann Transport fejre 50-års jubilæum, og det blev blandt andet fejret med indkøbet af fire nye MAN-lastbiler af typen TGX 28.500 6x2-2 BLS.

Bogie-trækkerne er opbygget med hydraulikanlæg og blandt andet udstyret med ACC, EfficientRoll, fyr, klimaanlæg, LED-kørelys og navigation.

Bilerne er lakeret hos Nordjysk Autolakering, Krogh Andersen har stået for skrift og stafferinger, og den endelige klargøring er udført af MAN Nordjylland i Hjørring. Salgskonsulent Morten Fanø står for leveringen af lastbilerne, og han har nu samarbejdet med vognmand Jens Tidemann i 15 år.

Første bil, en MAN 362

20. september 1969 trådte Jens Tidemann første gang på speederen. I 1989 købte han sin første MAN, en MAN 362, som han blev så glad for, at Tidemann Transport gennem de seneste 30 år udelukkende har kørt MAN - og gennem årene har haft et godt stykke over 100 MAN-lastbiler.

Jens Tidemann havde på et tidspunkt hele 16 biler. I dag består Tidemann Transport blandt andet af ni faste chauffører og seks afløsere, hvor flere af dem har været i virksomheden i 20-30 år. Den ældste chauffør er i dag en afløser på 83 år.

Artiklen er en del af temaet Nye lastbiler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187