23948sdkhjf

Transport Øst: Jyderne kommer igen

Scanvo klar med bl.a. trailere fra Ekeri, Hangler og Langendorf samt en lastbiltrækker.

Stærk og funktionel kvalitet – på både trailere, anhængere og lastbiler samt trækkere. Til attraktive priser selvfølgeligt. 

Det er meldingen fra Scanvo i Hårup ved Silkeborg, inden Scanvo igen deltager som udstiller på Transport Øst den kommende weekend i Greve. 

- Vi stiller op med trailere fra Ekeri, der fremstiller foldedørskasser / trailere, maskin- og gardintrailere fra Hangler samt en tiptrailer fra Langendorf. Og så en lastbiltrækker. Det er super høj kvalitet, der fungerer, melder Scanvos direktør Remi Nikolajsen forud for Transport 2019. 

- Og så skal vi selvfølgeligt udbrede budskabet om Scanvo. Vi glæder os til at få en god transportsnak med alle vores øst-gæster, tilføjer han. 

Scanvos ledelse har mere end 40 års erfaring med lastbilbranchen, herunder køb, salg, udlejning og vurdering af rullende materiel. Rådgivning og kommisionssalg for advokater, banker og leasingselskaber er også en del af firmaets aktiviteter, der også byder på et stort udvalg af materiel via et bredt netværk af forhandlere i Danmark, Norden og Europa.  

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11