23948sdkhjf

Tre kendinge bag nyt selskab

På en af årets sidste dage startede et helt nyt transportfirma for første gang sine 17 nye vogne op.

Det nye firma, som er hjemmehørende i Taulov ved Fredericia, og som bærer navnet DK Logistik A/S, har fokus på dag- og natdistribution af gods til levering med og uden kran ude hos kunderne.

Bag det nye firma står de kendte vognmandsvirksomheder, Johs. Sørensen & Sønner A/S, Brabrand, P. Fournaise A/S, Fredericia, samt Ejler Chr. Knudsen A/S, Holstebro, der i forvejen er kendte aktører inden for såvel distribution som kranopgaver.

Claus Terkelsen er ansat som direktør i det nye firma, og vognmand Lars Sørensen er formand for bestyrelsen.

Nye kranbiler

Vognparken består foreløbig af 2 stk. 8 pallers Renault Master varevogne, samt 15 splinternye Scania P 360 6x2, der alle er bygget op med HMF kraner af typen 1820 K4 og 7,6 m lange krandistributionslad fra Vandborg Karosserifabrik i Lemvig. For at sikre god surring af lasten er alle lad udstyret med Vandborg Karosserifabriks nye skrå indvendige ladkant med surringsøjer, som gør det let at surre såvel udvendig som indvendig i ladet, samtidig med at surringerne ikke lige slipper taget.

Bestyrelsesformand Lars Sørensen udtaler ved opstarten, at de nye lastvogne i første omgang skal anvendes til natdistribution af gods, der fortrinsvis skal aflæsses med kran, og at man inden for kort tid forventer, at der vil ske en ekspansion, som vil kræve indsættelse af flere nye lastvogne og tilhørende materiel.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078