23948sdkhjf

DEBAT: Skal ikke straffes på grund af hærværksfolk

Hvorfor tænke logisk,,,

Transportbranchen har brug for disse rastepladser, altså steder, hvor chauffører kan holde pause og hvil, men de samtidigt kan forrette det, et toilet er tiltænkt.

Har Vejdirektoratet overvejet muligheden for, at man i stedet for gentagne reparationsarbejder kunne bruge pengene på opsætning af for eksempel rustfri stålplader?

Vi har i forvejen alt for få rastepladser, hvor der er bare det mest basale for vore chauffører. Så hvorfor skal vores chauffører straffes, bare fordi der render nogle hærværksfolk rundt?

Køre-og hviletiderne skal overholdes. Ingen tvivl om det. Og det er der jo heller ikke fra myndighedernes side, for de slår hårdt ned, hvis de bliver overtrådt. Samtidigt nedlægger en anden gren af myndighederne, så de egnede steder, hvor chauffører kan holde pause/hvil samt komme på toilet.

Der findes altså andre løsninger end blot at fjerne toiletterne. Ydermere hvis man kun fjerner hvert andet, så giver det da først plads til "leg". Og omkostningen er garanteret større end ved at opsætte rengøringsvenlige og hærværkssikrede stålplader.

Kim Frank Nielsen
Godfredsvej 26
5200 Odense V

[add:468]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063