23948sdkhjf

Ny Schmitz-gardintrailer til Lars Meldhede

Vognmand Lars Meldhede i Bording har fået leveret en ny gardintrailer opbygget på et Schmitz Cargobull modulos chassis. Den ruller på 3 stk. 9 tons Rotos-aksler med skivebremser.

Traileren er udstyret med gennemgående hulsurring i kantrammen, der muliggør surring af gods, og har fået påmonteret en 28 mm forstærket træpladebund. Trailerens træpladebund har ligeledes fået en ekstra fuge i kantrammen, samt mellem alle bundplader, for at gøre bunden endnu mere resistent over for fugt. Derudover er traileren udstyret med 15 par surringsøjer, pallekasse til opbevaring af 24 europaller og har huller i midt og kant til kæpstokke.

Som det er standard hos Schmitz Cargobull, er traileren udstyret med lastsikringscertifikatet DIN EN 12642 Code XL, og den er leveret med 5 rækker 110 mm alu-brædder. For- og bagvæg, samt pallekasselåger, er blevet lakeret i Lars Meldhedes farver.

Traileren er leveret af Ebbe Termansen fra Schmitz Cargobull Danmark. Traileren er opbygget på Schmitz Cargobulls fabrik i Altenberge, Tyskland, og er efterfølgende lakeret og klargjort af henholdsvis Ingemann Autolakering og Schmitz Cargobull Danmark.

[add:468]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078