23948sdkhjf

Aggersundbroen lukkes 30 nætter

Aggersundbroen bliver i de næste måneder sikret mod at tage alvorligt skade af sammenstød med store skibe, der kommer ud af kurs i Aggersund. Arbejdet medfører, at broen i perioder er lukket for trafik om natten i februar og marts..

I januar 2016 går Vejdirektoratets entreprenør, MT Højgaard, i gang med at forstærke Aggersundbroens klappiller med spuns, der placeres omkring pillerne og vibreres dybt ned i havbunden. Mellemrummet fyldes efterfølgende med armeret beton. Det gør broens konstruktion stærkere, så den kan modstå sammenstød med et stort skib.

Fra midnat til 05

Spunsen består af 11 - 25 meter lange og 1,5 meter brede stålplader. Når stålpladerne skal placeres, skal de stå i lodret position. Imens arbejdet står på under broens klapper, er klapperne nødt til at være åbne.

Arbejdet med spunsen medfører, at broen vil være lukket for trafik i cirka 30 nætter i februar og marts måned fra midnat til klokken 5 om morgenen. Det er ikke muligt at passere broen i dette tidsrum.

Vejdirektoratet informerer om lukningerne af broen på www.trafikken.dk og direkte via SMS. Det står der mere om på Vejdirektoratets hjemmeside.

[add:468]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078