23948sdkhjf

To nye båndtrailere til Sydsjælland

Lars Engbæk Nielsen har for nylig afhentet disse to Kel-Berg 4-akslede tiptrailere, opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i boks-profil af QSTE690, med kraftige forstærkninger.

Trailerne står på 4 stk. 9 tons BPW-aksler med tromlebremser og original BPW-luftaffjedring. Første aksel er løftbar over ekstra udstyrsstik, og fjerde aksel er løftbar samt selvstyrende.

Tipkassen er i Hardox med gulv som transportbånd, som er temperaturresistent. Traileren er opbygget med spidse topprofiler, så der ikke kan ligge materiale på kanten. Fronten af traileren er bygget lodret, så der er plads til en automatisk Camaro-rullepressening med en buehøjde på 300 mm, som trækkes af en hydraulisk motor. Kassen er isoleret med 80 mm Rockwool.

De udvendige sider er fremstillet af polerede rustfrie stålplader. Bagklappen er lodret monteret, hydraulisk styrbar, med en sensor for åbning af bagklappen.

De nye trailere er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

Lars Engbæk Nielsen kommer fra en vognmandsfamilie og valgte at starte op som selvstændig i 2003. Lars Engbæk Nielsen har i dag 12 biler til deres daglige kørsel med asfalt.

[add:509]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078