23948sdkhjf

Stiholt skal fortsat sælge Scania

Scania Danmark har underskrevet nye forhandlerkontakter med den nordjyske virksomhed Stiholt for de fire afdelinger i Hjørring, Thisted, Sæby og Aalborg.

Den nuværende aftale med Stiholt, som hidtil har bestået af én kontrakt, udløber d. 31. december 2016. Den nye aftale, som er gældende per 1. januar 2017, består af to forskellige kontrakter. Den ene omfatter salg af nye Scania-lastbiler, den anden vedrører tilhørende serviceydelser. Årsagen til dette, er EU-lovgivning på området.

Nye lastbiler er i dag udstyret med meget avanceret teknologi. Det kræver bl.a., at en Scania-forhandler har systemer til at opdatere, fejlfinde og diagnosticere lastbilernes mange elektroniske systemer via computere, men også et egentligt it-forhandler-system.

For at få en kontrakt som autoriseret Scania forhandler, skal man være villig til at investere mange penge i teknologisk udstyr, it-systemer og uddannelse af medarbejdere, oplyser Scania.

»De nye kontrakter er ikke blot en fortsættelse af den opsagte, men vil i langt større udstrækning møde Scania-kundernes behov – nu og i fremtiden,« siger Scanias adm. direktør Janko van der Baan.

Stiholt skal bruge det næste år på at igangsætte og effektuere alle de krævede tiltag, så de er klar til at møde deres kunders høje forventninger fra 1. januar 2017.

[add:468]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078