23948sdkhjf

Ny city-trailer til Engsig

Engsig Transport i Sunds har fået leveret en ny Kel-Berg 2-akslet city-trailer opbygget på et chassis, som er opsvejst i I-profil, med stærke tværvanger og forstærkninger.

Akslerne er 2x10 tons SAF-aksler med skivebremser og original SAF-luftaffjedring. På trailerens første aksel er der monteret sidelift. Bremsesystemet er et 2-ledet trykluftsmekanisk anlæg med EBS og asbestfrie bremsebelægninger. Trailerens styring af den bageste aksel sker ved hjælp af et Tridec-stangsystem.

Selve opbygningen består af opbukkede og stålhjørnestolper med indbyggede gardinstrammere, beklædt med bukkede stålprofiler, samt et fast tag med presenning. Derudover er der monteret en 2500 kg ZHD-lift med en 2000 mm liftplade.

Traileren er leveret med fjernbetjening for lift, samt med flotte sølvfarvede stålfælge. Den nye city-gardintrailer er leveret af Jan Bertelsen fra Lastas.

Engsig Transport har siden etableringen i marts 1995 fungeret som en personligt ejet transportvirksomhed. Virksomheden ejes og drives af vognmand Leif Engsig. Pt. beskæftiger virksomheden ud over Leif og Lene Engsig 15 chauffører og en række underleverandører. De kører hovedsageligt indlandskørsel og har dagligt biler rundt i det meste af Danmark. Derudover udfører de også transportopgaver til og fra Sverige.

[add:509]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.048